Laatste nieuws:
KERSTBOODSCHAP 2018 Z.Em. Johannes v. Charioupolis »
KERSTBOODSCHAP 2018 Patriarch Bartholomeos I »
Ziekenhuisopname Matoeschka Johanna (Inola) Sikora »
Pinksterboodschap 2017 Z.Em. Aartsbisschop Johannes »
Paasboodschap 2017 Patriarch Bartholomeus I »
Nieuwsarchief »
 

Route naar de kapellen van Breda & Antwerpen 

Icoon_myrondraagsters

Kerkhofkapel Breda
“H. Myrondraagsters”
Vogelenzanglaan 21
Breda – Ginneken  

Locatie & Route Breda
De locatie van de kerk is herkenbaar aan de rode ballon met A op de kaart in de link (of de groene punt in de foto hierboven). 

Routebeschrijving naar de Orthodoxe Kerk in Breda per auto:
We gaan er van uit dat iedereen met eigen vervoer een navigatiesysteem heeft. Voor de navigatiesystemen, die om een postcode vragen, voeren we “4835 EL 21” in. Indien men geen navigatiesysteem heeft, dan kan men via de link bij locatie en route Breda een routebeschrijving opvragen vanaf uw huis tot aan de kapel.

Routebeschrijving naar de Orthodoxe Kerk in Breda per openbaar vervoer:
Vanaf het station Breda-Centraal met bus lijn 7 richting Nieuw Wolfslaar, halte Valkeniersplein. De eerste twee vertrektijden op zondag: 9.45 uur(aankomst 9.58 uur) en 10.15 uur (aankomst 10.28 uur)
Of: vanaf het station Breda-Centraal met bus lijn 132 richting Tilburg, halte Valkeniersplein. De eerste twee vertrektijden op zondag: 9.01 uur(aankomst 9.11 uur) en 10.01 uur (aankomst 10.11 uur)
Vertrekkend vanaf bushalte Valkeniersplein loopt men langs de Hema richting de hoek Albert Heijn/Bakkerij; vervolgens rechtsdoor op de Vogelenzanglaan met na 50 m. het kerkhof met het kerkje aan uw linkerhand.  

 

Georgios-frontpage4

Begijnhofkapel Antwerpen
“H. Georgios”
De Rodestr. 36
Antwerpen  

Locatie & Route Antwerpen
De locatie van de kerk is herkenbaar aan de rode ballon met A op de kaart in de link. 

Routebeschrijving naar de Orthodoxe Kerk in Antwerpen per auto:
We gaan er van uit dat iedereen met eigen vervoer een navigatiesysteem heeft.  Indien men geen navigatiesysteem heeft, dan kan men via de link bij locatie en route Antwerpen een routebeschrijving opvragen vanaf uw huis tot aan de kapel.

Routebeschrijving naar de Orthodoxe Kerk in Antwerpen per openbaar vervoer:
Men neemt de trein naar Antwerpen Centraal. 
Voor de ingang van het Centraal Station van Antwerpen staat u met uw rug naar de Starbucks. U gaat een weinig rechts de tegenoverliggende straat in (Keyserslei). Na 350 meter rechts af de Frankrijklei in; na 210 meter verandert de straatnaam in Italiëlei. Na 100 meter linksaf de Korte Winkelstraat in. Na 250 meter rechtsaf: De Rodestraat. Na 30 meter vindt u aan uw rechterhand de ingang van het begijnhof. De kapel ligt aan de linkerkant van het Begijnhof.