Laatste nieuws:
Communiqué Aartsbisdom 17 Januari 2019 »
Kerstboodschap 2018 Z. Em. Johannes van Charioupolis »
KERSTBOODSCHAP 2018 Z.Em. Johannes v. Charioupolis »
KERSTBOODSCHAP 2018 Patriarch Bartholomeos I »
Ziekenhuisopname Matoeschka Johanna (Inola) Sikora »
Nieuwsarchief »
 

Route naar de kapel van Breda

Icoon_myrondraagsters

Kerkhofkapel Breda
“H. Myrondraagsters”
Vogelenzanglaan 21
Breda – Ginneken  

Locatie & Route Breda
De locatie van de kerk is herkenbaar aan de rode ballon met A op de kaart in de link (of de groene punt in de foto hierboven). 

Routebeschrijving naar de Orthodoxe Kerk in Breda per auto:
We gaan er van uit dat iedereen met eigen vervoer een navigatiesysteem heeft. Voor de navigatiesystemen, die om een postcode vragen, voeren we “4835 EL 21” in. Indien men geen navigatiesysteem heeft, dan kan men via de link bij locatie en route Breda een routebeschrijving opvragen vanaf uw huis tot aan de kapel.

Routebeschrijving naar de Orthodoxe Kerk in Breda per openbaar vervoer:
Vanaf het station Breda-Centraal met bus lijn 7 richting Nieuw Wolfslaar, halte Valkeniersplein. De eerste twee vertrektijden op zondag: 9.45 uur(aankomst 9.58 uur) en 10.15 uur (aankomst 10.28 uur)
Of: vanaf het station Breda-Centraal met bus lijn 132 richting Tilburg, halte Valkeniersplein. De eerste twee vertrektijden op zondag: 9.01 uur(aankomst 9.11 uur) en 10.01 uur (aankomst 10.11 uur)
Vertrekkend vanaf bushalte Valkeniersplein loopt men langs de Hema richting de hoek Albert Heijn/Bakkerij; vervolgens rechtsdoor op de Vogelenzanglaan met na 50 m. het kerkhof met het kerkje aan uw linkerhand.